Emyr Nutrition atleet Lisan

Emyr Nutrition atleet Lisan

HOIII, Mijn naam is Lisan en ik ben woonachtig in Lemelerveld. Fitness is een van mijn passie en hieronder lees je daar meer over.

Waar komt jouw passie voor sporten vandaan?

Mijn passie heb ik de afgelopen jaren ontwikkeld toen ik begon met sporten merkte ik dat ik daar mijn energie in kwijt kon. Ook merkte ik dat het mentaal veel met me deed, zo werd ik vrolijker, minder vermoeid en zelfverzekerder.

Wat zijn jouw sportdoelen in de toekomst?

ik heb doelen op korte termijn en doelen op toekomst termijn. Zo is mijn doel in de toekomst om meer spiermassa op te bouwen en mijn conditie te verbeteren. Ik hoop met mijn instagram pagina mensen te motiveren om ook te gaan sporten en te laten zien dat het geen verplichting is maar dat het juist ook even me-time kan zijn.

Want to share your PR’s ?

1 pr waar ik heel trots op ben is mijn 100kg hipthrust. Verder ben ik er van overtuigd dat iedereen het op zijn eigen tempo doet en dat dit zeker geen vergelijking hoeft te zijn voor iemand.

Wat is je favoriete oefening?

Oei dit is een moeilijk vraag… Aan gezien ik veel oefeningen leuk vind. Maar als ik dan toch echt moet kiezen dan is dit de sumo deadlift.

Hoe motiveer jij jezelf elke keer om te sporten? Motiveer jij je omgeving ook om te sporten?

Ik motiveer mij door conseqeunt te blijven. Je kan niet altijd zin hebben maar als je er eenmaal bent is het heerlijk. Ook vind ik het leuk om samen te sporten en elkaar tot het uiterste te drijven. Verder probeer ik mijn volgers op instagram te motiveren.

Hoe ben je begonnen met het maken van je sportvideo's?

Ik had voor mezelf een instagram aangemaakt met een slotje met de gedachten dat ik dan alleen mijn progressie zal zijn voor mijn eigen motivatie. Later dacht ik waarom zou ik dit niet delen met iedereen zo helpen we elkaar.

Emyr Nutrition fitness and influencer

voeding en supplementen

Hoe belangrijk is goede voeding tijdens het sporten en tijdens het fitnessen?

Goede voeding is de key. Ik moet zeggen dat ik dit zelf ook nog altijd een lastig punt vind. Maar met de hulp van anderen om me heen en de progressie die ik zie houd ik dit vol. Ik merk dat mijn lichaam veel meer energie heeft met de juiste voeding.

Adviseer jij ook aan jouw volgers, vrienden of familieleden supplementen?

Supplementen zijn niet perse nodig maar het is een hele mooie aanvullen. Ik adviseer zeker supplementen.

Welke supplementen van Emyr Nutrition gebruik jij?

Ik gebruik de whey en de pre-workout

Wat vind jij belangrijk aan de supplementen die jij gebruikt?

Dat ze de juiste werking hebben waarvoor ik ze gebruikt.

Welke supplement zou je graag toevoegen aan het assortiment van Emyr Nutrition?

juice whey.

Wat eet je het liefst?

Wat ik het liefst eet zijn tosti’s…

Welke gerechten lust je echt niet?

Ik houd niet van augurken.

Ik hoop dat jullie nu iets meer over mij te weten zijn gekomen en als jullie vragen hebben mogen die altijd aan mij gesteld worden. Ik zou iedereen graag willen helpen. Kijk ook even op mijn instagram account @fitbylisan. Liefssss Lisan

Terug naar blog

Reactie plaatsen