Emyr Nutrition atleet, whey isolate, blogpost, creatine

Sporter en influencer Naomi Noëlle

Hoi mijn naam is Naomi Noëlle, ik ben 21 jaar oud en kom uit Leiden. Ik ben bezig met een opleiding tot hoofdagent op de politieacademie en werk dus ook op straat als aspirant. Mijn hobby’s zijn sporten en zingen. Ik vind het ook leuk om met mijn vriend, vriendinnen en familie leuke dingen te doen en Instagram is ook een groot deel van mijn dag. Ik ben heel actief op Instagram. Mijn Instagram staat in het teken van lifestyle en sport. Ik vind het super leuk om hier lekker creatief mee bezig te zijn. Daarnaast kan ik mensen op deze manier inspireren om ook gezond te gaan leven op een normale manier. Ik vind sporten en gezond leven belangrijk, maar ik vind plezier in het leven hebben net zo belangrijk.

Waarmee onderscheid jij jezelf van andere influencers?

Ik probeer mij van andere influencers te onderscheiden door echt te zijn. Tegenwoordig zie je vooral bij meiden het ‘perfecte plaatje’ voorbij komen. Slank, bepaalde lichaamsgedeeltes extra vol, het zogenaamde perfecte leven. Terwijl het achter de schermen heel anders blijkt.  Dit alleen maar voor de like’s en de volgers. Ik kan hier heel slecht tegen. Ik wil echtheid delen. Ik ben ook gewoon een meid met positieve en negatieve dingen in het leven, net als ieder ander. Ik heb ook mijn onzekerheden en ben bij lange na zeker niet perfect. Ik vind het belangrijk DIT juist uit te stralen en wil niet dat ik andere mensen onzeker maak door mijn posts.

Waar komt jouw passie voor sporten vandaan?

Mijn passie voor sporten begon 5 jaaNaomi Noelle, Emyr Nutrition, Whey, atleet, proteinr geleden. Ik was gestopt met badminton en werd overgehaald om te gaan fitnessen. In het begin wist ik natuurlijk totaal niet waar ik mee bezig was. Vele tijden en mensen kwamen voorbij en ik begon steeds meer ervaring op te doen. 4 jaar geleden had ik zelfs de ambitie om mee te doen aan een wedstrijd voor bikinifitness. Ik heb een coach genomen en ben begonnen met een dieet. Dit duurde alleen niet lang, omdat ik er al snel achter kwam dat deze levensstijl totaal niet voor mij was weggelegd. Veel hetzelfde eten en niet naar sociale gelegenheden kunnen vond ik niet leuk. Hierdoor kreeg ik vreetkicks en wilde ik uiteindelijk alleen maar slechter gaan eten. Daarom besloot ik te stoppen. Ik ben 2 jaar gestopt met trainen en de gezonde levensstijl en heb echt nergens meer op gelet. Ik ging veel uit en kwam vaak op bezoek bij de McDonalds. Je kan wel aannemen dat ik veel aan het inhalen was van het jaar daarvoor. Totdat ik mijn huidige opleiding ging doen waar ik wel fit en gezond voor moest leven. Ik besloot dus weer te gaan trainen en weer het gezonde leven op te pakken. Wel op een normale manier. Op dit moment eet ik wat ik lekker vind en eet ik gezond, alles is dus in balans. Ik merk dat ik weer fit en gezond ben, en ik heb mij nog nooit zo goed gevoelt hierin. Mijn passie voor sporten komt uiteindelijk daar dus vandaan. Het gezond en fit voelen.

 Wat zijn jouw doelen in de toekomst?

Mijn doelen in de toekomst? Op sportgebied voor mezelf ga ik geen grote veranderingen maken. Ik wil zelf gewoon lekker gezond blijven leven en op een normaal niveau blijven sporten. Ik vind het ook leuk om mensen te helpen met hun eigen levensstijl. Ik doe dit dan ook doormiddel van schema’s te maken voor mensen die erom vragen. Ook maak ik workout video’s voor op mijn Instagram waar mensen hun inspiratie uit kunnen halen. Het mooiste zou ik vinden om na mijn huidige opleiding verschillende personal training cursussen en voedingscursussen te volgen zodat ik mijn kennis hierin nog meer kan uitbreiden. Verder hoop ik stiekem ergens misschien nog ooit een eigen fitnesslijn in kleding te mogen lanceren. Dat lijkt mij gewoon enorm gaaf om te kunnen doen. Daarvoor moet ik wel eerst groeien in mijn naam. Daar ben ik nu dan ook hard mee bezig. Ik hoop de 10K volgers dit jaar te bereiken! 

Hoe blijf je mensen motiveren? En hoe motiveer jij jezelf elke keer?

Ik probeer mensen te motiveren door veelal positief te zijn en veel te laten zien wat sporten voor mooie voordelen met zich mee kan brengen. Dit deel ik dan ook op mijn Instagram. Mezelf motiveren lukt de ene keer meer als de andere keer. Zeker in deze lockdown is het lastig om thuis te blijven trainen met heel weinig equipment. Maar we moeten door. Ik motiveer mezelf dan ook door bijvoorbeeld Youtube video’s te kijken van fitness Youtubers die ik leuk vind. Vaak is het ook gewoon DOEN. Ik heb ook wel eens geen zin om te beginnen maar als ik dan uiteindelijk klaar ben, dan voel ik mij super.

Noami Noelle, Atleet, Emyr Nutrition, Whey, Booster, Influencer, Sporter

 

Wat is de meest gemaakte fout die je bij mensen ziet tijdens het sporten?

Dit is heel erg verschillend natuurlijk. Wat ik veel mensen zie doen die willen afvallen is cardio. Alleen maar cardio. Dit kan Zeker, Maar of je hier ook het lichaam van krijgt die je echt wil betwijfel ik. Ik vind dat cardio gemixt moet worden met de juiste hoeveelheid krachttraining. Ik vind dat je dan het mooiste resultaat krijgt. Daarnaast qua voeding die je mensen vaak verschillende soorten diëten en afval shakes nemen. Hier ben ik ook geen fan van en vind ik ook dat je hier niet het gewenste resultaat van krijgt, in ieder geval niet op de lange termijn.

VOEDING

Hoe belangrijk is goede voeding tijdens het sporten en tijdens het fitnessen?

Het ligt eraan wat je doel is maar over het algemeen blijft voeding gewoon belangrijk voor het fitnessen. Bij de ene persoon is het belangrijk omdat ze het perfecte lichaam willen kweken en bij andere is het belangrijk om je gezond in je lijf te laten voelen.  Dat neemt natuurlijk niet weg dat ook als je niet aan fitness of sporten doet, het nog steeds belangrijk is om gezond te eten.

Welke supplementen gebruik jij ter aanvulling van jouw voeding?

Ik gebruik vooral Whey en BCAA, meer niet. Pre-workout kan ik niet tegen. Ik slik ook een vitaminepil maar dit is meer voor een gezonde huid. Whey gebruik ik om aan mijn eiwitten te komen, omdat ik het soms best lastig vind de hoeveelheid te halen op een dag. BCAA vind ik gewoon enorm fijn tijdens het sporten. 

 Krijg jij veel vragen over supplementen van jouw volgers?

Dit valt wel mee. Het supplement waar ik de meeste vragen over ontvang is bijvoorbeeld Whey. Ik denk dat ik hier niet zoveel vragen over krijg omdat veel van mijn volgers gewoon geen ervaring hebben met supplementen.

Adviseer jij ook aan jouw volgers supplementen?

In principe kan je prima zonder supplementen. Als mensen supplementen willen gebruiken adviseer ik vooral Whey en BCAA. Als mensen het lastig vinden om energie te verzamelen voor het sporten adviseer ik ze pre-workout. De hoeveelheid cafeïne verschilt wel per persoon. Vitaminepillen zijn ook niet verkeerd om te slikken als aanvulling op de voeding.

Welke supplementen van Emyr Nutrition zou jij aanraden aan alle sporters?

Ik heb zelf de supplementen nog niet gebruikt. Maar als ik moet kiezen uit de soorten:

  • Whey isolaat protein voor de eiwitten aan te vullen.
  • Multi vitamine dagelijks voor de extra vitamines.
  • (Eventueel) pre-workout voor de mensen die dit willen gebruiken.
  • Creatine vind ik voor een specifiek doel.

Wat zou je beginnende sporters adviseren?

Als je niet weet waar je moet beginnen, zoek hulp, vraag hulp. Er zijn altijd mensen die er meer verstand van hebben en je zeker kunnen helpen met
een goede start. Ga geen dingen doen waar je je niet goed bij voelt en doe wat je leuk vindt. Begin niet aan gekke diëten en probeer balans te vinden tussen het gezond eten en het genieten. Daar kom je veel verder mee dan bijvoorbeeld een crashdieet.
 
Naomi Noelle, Emyr Nutrition, pre workout, blogger, Influencer, vitamine, sporter, atleet
 

Wat zou je beginnende influencers adviseren?

Wees jezelf. Ga je niet voordoen als iemand anders of doen alsof je leven perfect is terwijl het niet zo is. Volgers waarderen het meer als je gewoon jezelf durft te zijn. Iedereen heeft zijn positieve en negatieve punten, niemand is perfect.

 Heb je tips voor mensen die twijfelen om te sporten?

Nee niet echt tips. Waarom niet? Wat houd je tegen? Weet je het niet? Niks? GEWOON DOEN!

 Ik hoop alle lezers een goed beeld gegeven te hebben van wie ik ben en wat mijn standpunten zijn. Ik wil iedereen bedanken voor het lezen van mijn blog, en als iemand ooit hulp nodig heeft, wees niet bang om het te vragen! Voor meer tips en workout ideeën kan je altijd een kijkje nemen op mijn Instagram. Klik HIER om een kijkje te nemen op mijn profiel & vergeet me niet te volgen! 

 

 

 

Sport
Sport
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.