Sporter en influencer Ninpeeters

Sporter en influencer Ninpeeters

Sport
Sport

Hoii, mijn naam is Nina Peeters, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Venlo. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fitness en voeding. Daarbij vind ik zingen hartstikke leuk om te doen en ben ik elke dag wel bezig met een beetje zingen, ook al is het maar onder de douche! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om op tiktok te zitten en op Instagram, ik ben dan vooral bezig met fitness, kijken hoe mensen dingen doen en er zelf van leren. Lees gauw verder om dingetjes van me te weten te komen!!!

Waar komt jouw passie voor sporten vandaan?

Mijn passie voor fitness is eigenlijk gekomen omdat ik niet tevreden was met mezelf, ik dacht er moet iets veranderen. Toen ik merkte dat fitness voor mij ook mentaal werkte en als een soort van therapie kon ik niet stoppen met trainen. Ik ben veel van andere mensen gaan leren waarom ze een passie hadden voor fitness en wat ze wilden bereiken. Ik denk dat daaruit mijn passie is ontstaan, het beste uit jezelf halen en werken aan je mindset.

Wat zijn jouw sport doelen in de toekomst?

Mijn sportdoel is uiteindelijk mijn “dreambody” te hebben, verder zou ik graag mezelf willen ontwikkelen met betrekking tot voeding en andere mensen willen inspireren op fitness gebied. Verder wil ik doorgroeien in mijn filmpjes op Instagram en Tiktok en deze platforms ook te gebruiken als een soort “influencing”/coaching platform voor beginners en mensen die allanger in de fitness zitten.

Heb je altijd gefitnest of heb je ook andere sporten beoefend?

Ik heb in mijn vroegere jaren op hoog niveau geturnd, ben Limburgs kampioen geworden met mijn team, uiteindelijk ben ik daarmee gestopt omdat ik het niet meer zag zitten. Daarnaast heb ik een aantal jaren stil gezeten, toen opeens ik een vriendengroepje leerde kennen op de middelbare school die bezig waren met freerunnen, dit heb ik een aantal maanden gedaan en heb het super leuk gehad en alweer ben ik gestopt en alweer heb ik een aantal jaar stil gezeten totdat ik me ben gaan verdiepen in het fitnesswereldje. Ik zag altijd  mensen om me heen die een sport hadden gevonden die bij ze hoorde en een passie daarvoor hadden, dat wilde ik ook en heb ik uiteindelijk gevonden in fitness, daar ben ik hartstikke blij mee.

Hoe motiveer jij jezelf elke keer om te sporten? Motiveer jij je omgeving ook om te sporten?

Hoe ik mezelf motiveer? Jaa ik vind rustdagen dus echt verschrikkelijk, doordat ik mezelf ben gaan inlezen in fitness en filmpjes begon te kijken wist ik waar ik mee bezig was, het is gewoon zo’n fijn gevoel om aan jezelf te werken, daarbij word je motivatie heel erg gestimuleerd als je op een begeven moment resultaten gaat zien en wil je meer en meer en wil je door en door!! En dat was bij mij ook het geval. Ik heb natuurlijk dagen erbij zitten waar ik niet zoveel motivatie heb maar dan denk ik even bij mezelf na waarom ik het doe en dan kan die knop ineens omgezet worden. Ik motiveer anderen onbewust denk ik door filmpjes te maken op tiktok en deze ook bij mijn Instagram toe te voegen.

Hoe ben je begonnen met het maken van je sport video’s?

Dit begon voor mij als een soort “grapje” alleen merkte ik dat ik het fijn vond om mezelf op te nemen op een grappige en leuke manier dat niet alles in het leven zo serieus genomen moet worden en daarbij een stukje positviteit naar buiten te brengen. Daarnaast vond ik het ook leuk om mijn proces/groei vast te leggen voor later en inderdaad voor een stukje inspiratie voor bepaalde workouts!
Emyr Nutrition, whey isolate, atleten programma, model, pre workout

 voeding en supplementen

Hoe belangrijk is goede voeding tijdens het sporten en tijdens het fitnessen?

Persoonlijk vind ik voeding het belangrijkste onderdeel als je sport. Je kan veel sporten maar slecht eten en even later geen resultaten zien, zo werkt het niet. Je moet kijken wat je wilt bereiken en daar je voeding op aanpassen. Ik let goed op mijn voeding en eet zoveel mogelijk eiwitten en gezond eten. Verder vind ik een avondje pannenkoeken eten of een koekje en snoepje gewoon helemaal lekker natuurlijk en voel ik mij daar ook niet schuldig over.

Krijg jij veel vragen over supplementen van jouw volgers, vrienden of familieleden?

Veel vragen krijg ik niet maar adviseer mijn vrienden wel om sommige dingen te gebruiken, vooral als ze een tekort aan eiwitten komen dan adviseer ik ze om proteineshakes/eiwitshakes te drinken om het aan te vullen en voor spierherstel na het sporten.

Adviseer jij ook aan jouw volgers, vrienden of familieleden supplementen?

Jaaazekerr! Ik ben een enorm fan van pre-workout en eiwitshakes en adviseer vooral beginnende sporters ermee en vriendinnen.

Welke supplementen van Emyr Nutrition zou je graag wille proberen?

Graag zou ik de pre-workout, de Multi vitamines en de Whey willen proberen.

Welke supplementen gebruik jij ter aanvulling van jouw voeding?

Qua aanvulling op voeding gebruik ik alleen eiwitshakes. Misschien in de toekomst dat ik meer ga gebruiken maar dat kan ik nu niet zeggen.

Wat vind jij belangrijk aan de supplementen die jij gebruikt?

Ik vind de eiwitshakes natuurlijk belangrijk na een dagje sporten voor spierherstel, dit is namelijk erg belangrijk ook voor je groei. Daarnaast vind ik persoonlijk pre-workout super, ik haal mijn energie niet uit een sportdrankje of koffie want dat werkt bij mij gewoon niet.
 Emyr Nutrition, Atleet, Model, influencer, booster, Naomi Noelle,

Wat zou je beginnende sporters adviseren?

 Ik adviseer je vooral om filmpjes te kijken bijvoorbeeld van Gymshark of Rachel John. En als je bepaalde spiergroepen wilt trainen om daar filmpjes van te kijken, en als je in de sportschool bent en je weet niet hoe je een apparaat moet gebruiken en durft het niet te vragen, kijk dan op YouTube!! Wat mij persoonlijk veel geholpen heeft: al die mensen in de sportschool zijn ook ooit beginners geweest en hebben in dezelfde positie gestaan als jij en kijk waar hun nu zijn!!

Heb je tips voor mensen die twijfelen om te sporten?

Wat houdt je tegen?! Als je aan jezelf wilt werken en een positieve mindset wilt krijgen, ga vooral beginnen, denk aan jezelf want uiteindelijk doe je het voor jezelf en voor NIEMAND anders. Want uiteindelijk heb je ook alleen jezelf! Als je begint ben je dankbaar dat je bent begonnen, geloof me, ik spreek uit ervaring!

Kunnen de lezers meer sport content op je social media verwachten?

Jaa absoluut! Als de sportschool weer opengaat ben ik zeker van plan mijn socials uit te breiden, hou het vooral in de gaten en ben niet bang om mij een berichtje te sturen als je een vraag hebt. Ik wil je heel erg bedanken voor het lezen van mijn blog en de tijd hiervoor genomen hebt, hou mijn socials in de gaten zou ik zeggen!! Klik hier voor mijn Instagram en hier voor mijn Tiktok!
Sport
Sport
Sport
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.