Atleet programma

Atleten programma van Emyr Nutrition 

U vraagt zich vast af wat houdt dit programma in? Op deze pagina leggen we kort uit wat het atleten programma inhoud. 

Het atleten programma is ontwikkelt om een team samen te stellen van personen die als een ambassador of influencer samen zullen gaan werken met Emyr Nutrition. Met dit team willen wij samen gaan groeien. Dit geldt natuurlijk voor Emyr Nutrition maar voornamelijk voor de personen die samenwerken met Emyr Nutrion.

Hoort u bij het team, dan hoort u ook bij de familie van Emyr Nutrition. Veel leuke dingen worden ondernomen om het team te laten groeien en te versterken. Er worden zowel individuele als team fotoshoots gehouden voor de marketing activiteiten! 

Wie komt in aanmerking voor dit programma?

Door middel van een gesprek zullen wij kijken of u geschikt bent om een Emyr Nutrition atleet te worden. Samen gaan we kijken wat uw doelen zijn en hoe we elkaar kunnen helpen. Als wij potentie zien of als u kunt laten zien dat u geschikt bent voor dit programma, dan gaan we samen de volgende stappen ondernemen en je toevoegen aan onze atleten team. 

Is het belangrijk om al bekend te zijn op social media?

Je bekendheid speelt een rol, maar bent u nog niet zo bekend of hebt u nog geen groot bereik dan kijken we naar uw potentie en naar uw doelen. Deze kunnen doorslaggevend zijn voor het besluit om u toe te voegen aan ons team.

Kan ik er geld mee verdienen?

Het antwoord is simpel en dat is ja. Het kan zo zijn dat wanneer u sinds kort bij ons begint en nog maar een klein bereik hebt via social media, dat u in het begin nog maar weinig kunt verdienen. Wij bij Emyr Nutrition gaan dit zo snel mogelijk proberen te veranderen. Wij willen namelijk dat u het beste uit uzelf kunt halen en kunt groeien. 

 Interesse? 

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen, mail dan naar: info@emyrnutrition.com